«Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο» – Τι λέει συγγενής του 16χρονου στο Λαγονήσι

«Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο» – Τι λέει συγγενής του 16χρονου στο Λαγονήσι

Ελεύθεροι οι τέσσερις προσαχθέντες για τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άγνωστοί πυροβόλησαν έναν 16χρονο στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής, ενώ συγγενής καταγγέλλει ότι ο δράστης επιχείρησε να βάλει το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Για την υπόθεση είχαν προσαχθεί τέσσερα άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και… Παπαπέτρου: Η «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού

Το χρονικό της ένοπλης επίθεσης
Δύο 16χρονοι περπατούσαν επί της οδού Κολοκοτρώνη στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν τους πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Οι 16χρονοι φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν όταν ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Μία από τις σφαίρες βρήκε τον ένα 16χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Στο σημείο όπου έγινε η επίθεση έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Από το σημείο της επίθεσης η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλλεξε έναν κάλυκα.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα. Σύμφωνα με τους γιατρούς το τραύμα καθαρίστηκε, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και μάλιστα, αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.

«Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε «come» για να τον τραβήξει μέσα»

Οι οικογένειες των δύο 16χρονων υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν είχαν προστριβές ή διαφορές με κάποιον και ούτε είχαν δεχθεί απειλές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενής του νεαρού που τραυματίστηκε περιέγραψε ότι τα παιδιά πέρασαν δίπλα από το άγνωστο μαύρο αυτοκίνητο και εκείνο ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι. Όταν το παιδί γύρισε να δει τι συνέβη, ο οδηγός του μαύρου τζιπ βγήκε από το όχημα, τον έπιασε από τον ώμο και του είπε «come, come» επιχειρώντας να τον τραβήξει μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά, όντας σε σοκ προσπάθησαν να διαφύγουν και, σύμφωνα πάντα με όσα μετέφερε συγγενής τους, κρύφτηκαν σε ένα οικόπεδο και τότε τηλεφώνησαν στους γονείς τους.

Τι είπε στην κατάθεσή του ο 16χρονος
Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την αναλυτική κατάθεση του ενός 16χρονου και περιμένουν τη δεύτερη από τον τραυματία. Πάντως, και τα δύο παιδιά υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που τα προσέγγισε, τους ζήτησε να πλησιάσουν και τότε εκείνα ξεκίνησαν να τρέχουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ