Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει και ακόμα δεν έχουν ομολογήσει»

Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει και ακόμα δεν έχουν ομολογήσει»

Συγκλονίζει ο πατέρας μίας κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, η οποία δεν έφτασε ποτέ στον τερματικό σταθμό της Θεσσαλονίκης το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, με το νήμα της ζωής της να κόβεται στα Τέμπη.

Επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο παρεκκλήσι του Αγίου Φιλίππου Διακόνου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης. Η λειτουργία τελέστηκε χοροστατούντος του μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, με πλήθος κόσμου -μεταξύ των οποίων και συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη– να συρρέει.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της εκκλησίας με συμβολική επιλογή τοποθεσίας, στον τερματικό σταθμό που η μοιραία αμαξοστοιχία δεν έφτασε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «άγχος» του Μίτσελ

«Έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει»

Ο πατέρας επιβάτιδος του τρένου, η οποία δεν έφτασε ποτέ στον τερματικό σταθμό της Θεσσαλονίκης το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκλονίζει με τα λόγια του. «Θα έπρεπε ένα μήνα μετά όχι να έχουν ομολογήσει, θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει. Δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους. Πώς θα ζήσουν με τόσες ψυχές στην πλάτη τους…» είπε με πνιγμένη φωνή ο πατέρας της κοπέλας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των τρένων.

Ως ένδειξη τιμής και πένθους προς τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, συγγενείς και φίλοι των 57 αδικοχαμένων επιβατών κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια στήλης με όλα τα ονόματα των θυμάτων.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι απολογίες σταθμαρχών και επιθεωρητή

Εν τω μεταξύ με τον συμβασιούχο σταθμάρχη τη Δευτέρα 27 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι απολογίες των τριών κατηγορούμενων που είχαν πάρει προθεσμία για να παρουσιαστούν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει προφυλακιστεί ο 59χρονος σταθμάρχης, ενώ, σύμφωνα με το MEGA, με βάση τις καταθέσεις που έχουν ήδη δοθεί στον ανακριτή μέχρι τώρα, αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος των ερευνών και να μπουν και άλλα πρόσωπα στο κάδρο πέρα από τους εργαζόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ