Τρομοκρατία: Η «δίψα» για χρήμα των Πακιστανών και η σκηνοθετημένη δολοφονία – Πώς προσπάθησαν να ξεγελάσουν τον εγκέφαλο στο Ιράν

Τρομοκρατία: Η «δίψα» για χρήμα των Πακιστανών και η σκηνοθετημένη δολοφονία – Πώς προσπάθησαν να ξεγελάσουν τον εγκέφαλο στο Ιράν

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση των Πακιστανών στην Ελλάδα που φέρεται να στρατολογήθηκαν σε τρομοκρατικό δίκτυο έχοντας ως βασικό κίνητρο να εισπράξουν χρήματα σκοτώνοντας αθώους πολίτες

Το πόσο ισχυρό ήταν το οικονομικό κίνητρο για τον 27χρονο Χαϊντέρ που φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στον τρομοκρατικό πυρήνα των Πακιστανών στην Ελλάδα, αποτυπώνεται στη δικογραφία της υπόθεσης μέρος της οποίας είδε το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο Τύπο.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται και μια εικονική δολοφονία που σκηνοθετήθηκε προκειμένου ο 27χρονος να λάβει τα χρήματα που του υποσχόταν ο εγκέφαλος του τρομοκρατικού δικτύου, ο 30χρονος Σάνι που μένει στο Ιράν.

Ο 30χρονος ήθελε να πειστεί ότι ο 27χρονος μαζί με τον 29χρονο τους οποίους είχε στρατολογήσει στην Ελλάδα, μπορούσαν να διαπράξουν ή να οργανώσουν δολοφονίες.

Στις πιέσεις που δεχόταν ο 27χρονος Χαιντέρ και προκειμένου να εισπράξει την «αποζημίωση» που το έταζε για αυτόν τον λόγο ο Σάνι, δεν δίστασε να σκηνοθετήσει μια εικονική δολοφονία, αποστέλλοντας μάλιστα και φωτογραφίες ως «αποδείξη» του φόνου.

Η συνομιλία

Συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2023 σε μία συνομιλία του Σάνι με τον Χαϊντέρ αναφέρονται σε μια δολοφονία που φέρεται να διέπραξε ο 27χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ