Νίκος Σειραγάκης: Οργή για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε 401 έτη για παιδεραστία – Όσα δήλωνε ο ίδιος πριν 8 χρόνια

Νίκος Σειραγάκης: Οργή για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε 401 έτη για παιδεραστία – Όσα δήλωνε ο ίδιος πριν 8 χρόνια

«Η σχέση μου με τους εφήβους ήταν απολύτως φιλική» δήλωνε πριν 8 χρόνια ο καταδικασμένος

Ο προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 36 ανήλικα παιδιά στην Κρήτη, είναι από χθες και πάλι ελεύθερος, με τα λόγια του στην πορεία του χρόνου να προβληματίζουν έντονα και τους γονείς θυμάτων του να παρακολουθούν τις εξελίξεις ανάστατοι.

Tα 401 χρόνια που του είχαν επιβληθεί πρωτόδικα για τα εγκλήματα που διέπραξε, έγιναν στην πράξη μόλις 12.

Το χρονικό

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2011 και δύο χρόνια μετά ο παιδεραστής – προπονητής καταδικάστηκε σε 401 χρόνια κάθειρξη. Η ποινή συγχωνεύτηκε αρχικά στα 220 χρόνια, με τα εκτιτέα στη φυλακή να είναι τα 25.

Με τον νέο ποινικό κώδικα όμως η ποινή του προπονητή μειώθηκε ακόμα περισσότερο, στα 20 και τελικά ο δρόμος για την ελευθερία του 59χρονου σήμερα, άνοιξε στα 12 χρόνια.

Τι έλεγε ο ίδιος

Ο ίδιος είχε μιλήσει το 2015 μέσα από τη φυλακή και είχε αναπτύξει τη θεωρία του. Το πώς ακριβώς έβλεπε τα εγκλήματα που τον έστειλαν στη φυλακή και ποιος ήταν ο λόγος που ποτέ μέχρι σήμερα δεν μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει μία συγγνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ