Δίκη Πισπιρίγκου – Αιχμές Κούγια κατά του γιατρού Ηλιάδη για εμπόριο οργάνων

Δίκη Πισπιρίγκου – Αιχμές Κούγια κατά του γιατρού Ηλιάδη για εμπόριο οργάνων

«Δεν είχε ποτέ την αγωνία του θρήνου που βλέπω πάντα σε όλους τους γονείς», είπε ο γιατρός Ηλιάδης για την Πισπιρίγκου

Για τις «κόκκινες σημαίες» που είχε στο μυαλό του σε σχέση με τη συμπεριφορά της μητέρας της μικρής Τζωρτζίνας, της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κάθεται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αλλά και για τη διαφορετική συμπεριφορά της κατηγορούμενης αναφορικά με εκείνη του πατέρα της μικρής Μάνου Δασκαλάκη μίλησε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου και άλλων μελών του δικαστηρίου, οι οποίοι στο τέλος της μακράς, όπως προβλέπεται διαδικασίας θα εκδώσουν την ετυμηγορία τους για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

«Ο πατέρας με ρωτούσε πάντα. Με ρωτούσε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για το παιδί. Η μητέρα πιο πολύ με άκουγε πάντα με χαμηλωμένο το κεφάλι. Δεν είχε ποτέ την αγωνία του θρήνου που βλέπω πάντα σε όλους τους γονείς. Ήταν μια αντίδραση που δεν ήταν ταυτόσημη με το μέγεθος της σοβαρότητας της κατάστασης. Με την πληροφορία που δίνεις στη μητέρα περιμένεις άλλες αντιδράσεις», είπε ο μάρτυρας απαντώντας σκιαγραφώντας την επικοινωνία που είχε με τους γονείς της 9χρονης Τζωρζίνας .

Πρόεδρος: Έχετε πει ότι και οι νοσηλεύτριες παράτησαν περίεργη συμπεριφορά από τη μητέρα… Τι σας έχουν πει;

Μάρτυρας: Πρόκειται για έμπειρες νοσηλεύτριες που έχουν γνώση… πράγματι υπήρξαν αναφορές ότι υπάρχει ένα συναίσθημα το οποίο δεν δικαιολογούσε την εικόνα που βλέπαμε στο παιδί. Έχεις ένα παιδί ξαπλωμένο σε κρεβάτι εντατικής. Εκεί περιμένεις άλλες αντιδράσεις από τους γονείς, όχι αυτό που βλέπαμε σε αυτή τη μητέρα. Έγινε μια τέτοια συζήτηση με τη μητέρα, προφανώς κατάλαβε ότι παρατηρούμε τη συμπεριφορά της και χαρακτηριστικά μου είπε «παγοκολώνα θα με βλέπετε γιατί έχω περάσει πολλά». Όμως αυτό δεν είναι το σύνηθες.

Στη συνέχεια ο μάρτυρας χαρακτήρισε την κατηγορούμενη τυπική στα επισκεπτήρια όσο διάστημα το παιδί έμεινε στην εντατική .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ