Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα μετά την πτώση του από μπαλκόνι

Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα μετά την πτώση του από μπαλκόνι

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε όταν βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι κτηρίου το βράδυ της Πέμπτης αφού υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του κ. Λασκαρίδη μετά την επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησε το κάγκελο

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το kallitheaonline, ο αντιδήμαρχος στηριζόταν σε κάγκελο, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Ο κ. Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να φτάσει σε ασθενοφόρο καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ