Απίστευτο: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο με αλυσοπρίονο (vid)

Απίστευτο: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο με αλυσοπρίονο (vid)

Σκηνικό που παραπέμπει σε θρίλερ στήθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Το απόλυτο χάος προκλήθηκε στον αγώνα της Εσπεράνς Τούνις με την Καμπίλιε για το Champions League Αφρικής με κύριο υπεύθυνο έναν οπαδό, ο οποίος αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να βγάλει ένα… αλυσοπρίονο με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον πανικό στους πάντες, μέχρι να επανέλθει η ηρεμία σχεδόν μία ώρα μετά.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη στην Τυνησία άρχισε και εξελισσόταν ομαλά, μέχρι που ήρθε η ώρα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Εκείνη τη στιγμή στα επεισόδια υπήρξε ένταση και άρχισαν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, για να ακολουθήσει πανικός.

Ο λόγος; Ένας οπαδός της Εσπεράνς Τούνις εμφανίστηκε με… αλυσοπρίονο και κανείς, φυσικά, δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι ήθελε να κάνει με αυτό, με την κατάσταση να είναι γενικά δύσκολη όπως δείχνει και το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσει μία ώρα μέχρι να επανέλθει η ηρεμία και να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε και ο κάτοχος του αλυσοπρίονου συνελήφθη.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ