Στα «χέρια» της ΕΛΑΣ ζευγάρι «κυνηγών» χαλκού – «Μπούκαραν» σε εταιρεία και ξήλωσαν μονάδα κλιματισμού

Στα «χέρια» της ΕΛΑΣ ζευγάρι «κυνηγών» χαλκού – «Μπούκαραν» σε εταιρεία και ξήλωσαν μονάδα κλιματισμού

Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν, μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών,

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού που «έγδυσε» εταιρεία κλέβοντας κλιματιστικό και γειώσεις χαλκού προχώρησε η αστυνομία στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnedsianews.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθησαν σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κλοπή.

Οι δράστες, επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετέβησαν σε χώρο εγκαταστάσεων εταιρείας και αφού, παραβίασαν, αρχικά, την εξωτερική πόρτα της περίφραξης του οικοπέδου, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Ακολούθως, εισήλθαν στο κτίριο της εγκατάστασης, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου και αφαίρεσαν γειώσεις ενωμένες με χαλκό, μήκους -10- μέτρων.

Πώς συνελήφθησαν
Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν, μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ενώ στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και ένα σκεπάρνι και ένας κάβουρας. Κατασχέθηκε, επίσης, και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ