Στέψη Καρόλου: Τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς; Θα δούμε να γίνεται κάτι που δεν έχε συμβεί ξανά! (Vid)

Στέψη Καρόλου: Τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς; Θα δούμε να γίνεται κάτι που δεν έχε συμβεί ξανά! (Vid)

Όλο το παρασκήνιο

Το Σάββατο (6/5) πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Το παρών έδωσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και αρχηγοί άλλων κρατών, και celebrities. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν βρέθηκε στη στέψη, καθώς έμεινε πίσω στην Καλιφόρνια, αφού την ίδια μέρα είχε τα 4α γενέθλιά του ο Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ.

Ο Γιάννης Χουντής, σύμβουλος της Βουλής των Λόρδων μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε κάποια πράγματα από όσα συνέβησαν στη στέψη. Σχολίασε μάλιστα, πως το γεγονός ότι η Καμίλα στέφθηκε βασίλισσα «τσίνησε» κάπως στον βρετανικό λαό (και τους φανς της Νταϊάνα), κι αυτό γιατί ουσιαστικά ο Κάρολος την επέβαλλε ως βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Στον Πειραιά δεν μπορείς να κάνεις τον ζόρικο»

Τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς Κάρολος

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Γιάννη Χουντή τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς Κάρολος. Ο σύμβουλος εκεί απάντησε πως θα δούμε να γίνεται κάτι που δεν έχε συμβεί ξανά. Ο Γουίλιαμ θα στεφθεί βασιλιάς, ομοίως και η Κέιτ Μίντλετον, όμως η Καμίλα θα διατηρήσει τον τίτλο της ως βασίλισσας, κι έτσι θα υπάρχουν δύο βασίλισσες. Στην κεφαλή φυσικά της οικογένειας θα είναι ο Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Κάθριν, ωστόσο η Καμίλα θα διατηρήσει τον τίτλο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ