Μίχαλος: Η συζήτηση για εκλογές στην Ελλάδα τώρα είναι πολιτικό έγκλημα

Μίχαλος: Η συζήτηση για εκλογές στην Ελλάδα τώρα είναι πολιτικό έγκλημα

«Η συζήτηση για εκλογές λίγο πριν η Ελλάδα κόψει το νήμα και βγει από τα μνημόνια είναι πολιτικό έγκλημα» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στους 88,6, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος. Τόνισε ότι οι αλλεπάλληλες εκλογές και η εκλογολογία δημιουργούν αναστάτωση στην αγορά και την […]

«Η συζήτηση για εκλογές λίγο πριν η Ελλάδα κόψει το νήμα και βγει από τα μνημόνια είναι πολιτικό έγκλημα» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στους 88,6, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Τόνισε ότι οι αλλεπάλληλες εκλογές και η εκλογολογία δημιουργούν αναστάτωση στην αγορά και την κοινωνία, επισημαίνοντας ότι «με βάση το Σύνταγμα προσδιορίζονται κάθε 4 χρόνια και κάποια στιγμή πρέπει να το δούμε και να υλοποιείται».

Επίσης, τάχθηκε κατά της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης και επέμεινε πως άλλο εποπτεία, άλλο επιτροπεία. Κάλεσε τα κόμματα να καταλάβουν ότι η οικονομία είναι εθνική υπόθεση, να αφήσουν στη γωνία τις ιδεοληψίες και να συνεργαστούν για να ανακάμψει η χώρα.

Επιπλέον, ο κ. Μίχαλος μίλησε για κυβέρνηση εθνικού σκοπού συγκεκριμένου χρόνου.

Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα είναι ο καλύτερος επενδυτικός προορισμός, αλλά για να προσελκύσουμε επενδύσεις χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, παράγοντας πιο σημαντικός παράγοντας απ’ ό,τι η φορολογία.

Τέλος, πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις και να ειπωθούν οι σκληρές αλήθειες στον λαό.

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ