Εκλογές 2023: Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών (vid)

Εκλογές 2023: Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών (vid)

Πολλοί είναι οι ετεροδημότες που αναχωρούν και σήμερα προς την εκλογική τους περιφέρεια.

Στο δρόμο προς την εκλογική τους περιφέρεια βρίσκονται και σήμερα, πολλοί ετεροδημότες προκειμένου να ασκήσουν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Ερντογάν – «Η αντιπολίτευση μιλά με τρομοκράτες, εγώ παίρνω οδηγίες από τον Θεό»

Να σημειωθεί ότι από τα ξημερώματα ελεύθερη, χωρίς πληρωμή στα διόδια, είναι η διέλευση των οχημάτων σε όλες τις εθνικές οδούς και τους αυτοκινητόδρομους προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν να πάνε να ψηφίσουν στους τόπους καταγωγής τους.

Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών

Στον Πειραιά σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη, για δεύτερη ημέρα με τα περισσότερα πλοία να έχουν υψηλές πληρότητες επιβατών. Γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι τουριστικοί πράκτορες με το μεγαλύτερο κύμα των πολιτών να έχει φύγει χθες το βράδυ και το πρωί του Σαββάτου.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 11 απόπλοι πλοίων για τα λιμάνια του Αιγαίου, 12 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού και έχουμε 7 πλοία που θα αναχωρήσουν από τη Ραφήνα και 4 από το Λαύριο.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σύμφωνα με την ΕΡΤ, και η κίνηση και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 100% με τις εταιρείες να βάζουν έκτακτα δρομολόγια για να καλύψουν τη ζήτηση. Σήμερα η αναχώρηση των λεωφορείων γίνεται με συχνότητα μισής ώρας με κυριότερους προορισμούς τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ