Φάκελος με ύποπτη σκόνη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών

Φάκελος με ύποπτη σκόνη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών

Ο ύποπτος φάκελος εστάλη στην εκλογική περιφέρεια του Ρόμπερτ Χάμπεκ, το Φλένσμπουργκ.

Το γραφείο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ στην εκλογική περιφέρειά του στο Φλένσμπουργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέλαβε χθες, Τετάρτη, το απόγευμα φάκελο που περιείχε λευκή ουσία, πράγμα που οδήγησε σε μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε σορός άντρα σε πάρκινγκ στο Μικρολίμανο – Έπεσε από ύψωμα

Υπάλληλοι του γραφείου του Χάμπεκ στο Φλένσμπουργκ, κοντά στα βόρεια σύνορα της Γερμανίας με τη Δανία, παρέδωσαν τον φάκελο χθες το απόγευμα στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την πυροσβεστική, αναφερόταν σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η αστυνομία αργά χθες.

Η αστυνομική επιχείρηση διήρκεσε δύο ώρες και η ουσία απομακρύνθηκε από το κτίριο από την πυροσβεστική αφού τοποθετήθηκε μέσα σε δοχείο.

Τι λέει η αστυνομία

Ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, η αστυνομία πιστεύει ότι η ουσία αυτή ήταν απλώς ψιλή άμμος, δήλωσε εκπρόσωπός της εν αναμονή της διεξαγωγής πλήρους έρευνας για το περιστατικό.

Ο Χάμπεκ, το υπουργείο του οποίου είναι αρμόδιο για τον τομέα της ενέργειας όπως και της οικονομίας και ο οποίος είναι επίσης αντικαγκελάριος της Γερμανίας, είναι το πρόσωπο πολιτικών υψηλού προφίλ που έχουν στόχο να μετριάσουν τον οικονομικό αντίκτυπο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η δημοτικότητά του έχει πέσει τις τελευταίες εβδομάδες στις δημοσκοπήσεις έπειτα από σκάνδαλο νεποτισμού στο υπουργείο του και την κριτική που του ασκείται επειδή προωθεί τη σταδιακή κατάργηση παλαιότερων συστημάτων οικιακής θέρμανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ