Τρόμος στην Ιαπωνία: Αεροσκάφος της Air France επέστρεψε στην Οζάκα λόγω βλάβης (vid)

Τρόμος στην Ιαπωνία: Αεροσκάφος της Air France επέστρεψε στην Οζάκα λόγω βλάβης (vid)

Δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Airbus A350 της Air France KLM SA που πετούσε σήμερα από την Οζάκα στα δυτικά της Ιαπωνίας προς το Παρίσι, επέστρεψε πίσω, μετά από μία δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε στο ραντάρ καιρού, αλλά και στο όργανο ενδεικτικής ταχύτητας αέρος του αεροσκάφους κατά την πτήση του πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι τα Κύθηρα έφτασαν τουρκικά αλιευτικά

Κανένας από τους 324 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκαν, ενώ εντοπίστηκαν καταστροφές στο χείλος προσφυγής των πτερύγων του αεροσκάφους, με την αιτία που προκάλεσε την καταστροφή αυτή, να τελεί υπό διερεύνηση, σύμφωνα με το Kyodo, που επικαλέστηκε το γραφείο του υπουργείου Μεταφορών στο διεθνές αεροδρόμιο του Κανσάι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο στις 05:15 ώρα Ελλάδος, ενώ επέστρεψε μετά από περίπου 35 λεπτά πτήσης και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο ίδιο αεροδρόμιο.

Το γραφείο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών της Ιαπωνίας στο αεροδρόμιο του Κανσάι δεν ανταποκρίθηκε σε προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας που έκανε το Reuters, για το σχολιασμό του συμβάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ