Κορινθία: Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Κορινθία: Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση που πραγματοποίησε στο Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε εντός αυτού και άρχισε να πυροβολεί προκαλώντας φθορές και τραυματίζοντας ελαφρά τη φύλακα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας.

Αρχικά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος της, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του φυλακίου και στη συνέχεια εισήλθε εντός αυτού και με την άσκηση σωματικής βίας την έσυρε έξω από αυτό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ο ανωτέρω δράστης παρέμεινε στο χώρο των εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας να πυροβολεί προς τις κεραίες, ενώ η 37χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως αναφέρει το korinthosnews, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ο σταθμός φταίει για τον… κοροναϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, ανωτέρω δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας, αρχικά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος της, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του φυλακίου και στη συνέχεια εισήλθε εντός αυτού και με την άσκηση σωματικής βίας την έσυρε έξω από αυτό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ο ανωτέρω δράστης παρέμεινε στο χώρο των εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας να πυροβολεί προς τις κεραίες, ενώ η 37χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 41χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, καθώς και σάκο που περιείχε μεγάλο αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ