Τσαπανίδου για τράπεζα θεμάτων: Αλαζονική αποποίηση ευθυνών από τη ΝΔ

Τσαπανίδου για τράπεζα θεμάτων: Αλαζονική αποποίηση ευθυνών από τη ΝΔ

«Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για τα προβλήματα με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων για δεύτερη συνεχή ημέρα μιλά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου κάνοντας λόγο για «αλαζονική αποποίηση ευθυνών από τη ΝΔ».

Η κυρία Τσαπανίδου απάντησε στις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, σχολιάζοντας ειρωνικά ότι «κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις».

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Σαμσουνσπόρ στον Μπακαμπού»

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Τσαπανίδου:

Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται.

Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το πρωί στο Mega για το πρόβλημα στις ενδοσχολικές εξετάσεις των λυκείων και ξεκαθάρισε ότι υπήρξε συντονισμένη κυβερνοεπίθεση προς την Τράπεζα θεμάτων. «Είναι εμφανές ότι πρόκειται για μία στοχευμένη επίθεση με παράπλευρη απώλεια τους μαθητές» είπε ο κ. Σκέρτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ