Συλλήψεις για τα επεισόδια κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο

Συλλήψεις για τα επεισόδια κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησε η αστυνομία στη Μυτιλήνη, μετά από τα επεισόδια στο περιθώριο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα, στο νησί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για συμμετοχή σε έκνομες ενέργειες. Οι εννέα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του, το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου […]

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησε η αστυνομία στη Μυτιλήνη, μετά από τα επεισόδια στο περιθώριο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα, στο νησί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για συμμετοχή σε έκνομες ενέργειες. Οι εννέα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του, το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, «καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Παράλληλα, την έντονη δυσαρέσκεια της εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έγιναν στόχοι επιθέσεων για αρκετές ώρες από τους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με την Ένωση, υπήρξαν καταγγελίες αστυνομικών που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή ότι δέχθηκαν εντολές να μείνουν για αρκετή ώρα αδρανείς στις επιθέσεις που εκδηλώνονταν εις βάρος τους με κίνδυνο τραυματισμού τους.

TsiprasProsfyges


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ