Ναύπλιο: Υπό κράτηση ο ιερέας που έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο

Ναύπλιο: Υπό κράτηση ο ιερέας που έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο

Ο ιερέας από το Ναύπλιο, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Με την διαδικασία του αυτόφωρου προσήχθη στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος ιερέας, που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας και συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 12χρονο αγοράκι.

Διαβάστε επίσης: Σκέρτσος για Ροδόπη: «Τώρα ο κ. Τσίπρας γνωρίζει – Θα τους κρατήσει στα ψηφοδέλτιά του»

Ο ιερέας, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Παρά το αίτημα της υπεράσπισης, να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης, η Έδρα, μετά από πρόταση της κυρίας Εισαγγελέως, αρνήθηκε και ζητήθηκε την προσωρινή του κράτηση.

Τι ισχυρίστηκε ο ιερέας

Ο ιερέας κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του ιερέα, η εξέταση των οποίων αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση και τη δράση του.

Τέθηκε σε αργία ο ιερέας
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για την υπόθεση του ιερέα, γνωστοποιώντας ότι τέθηκε σε αργία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η `Ιερά Μητρόπολις «Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ