Διακινητές: Μετέφεραν μετανάστες σε Έβρο και Φλώρινα – Τα μπλόκα της αστυνομίας και οι συλλήψεις

Διακινητές: Μετέφεραν μετανάστες σε Έβρο και Φλώρινα – Τα μπλόκα της αστυνομίας και οι συλλήψεις

Κατασχέθηκαν, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τρία κινητά τηλέφωνα.

Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σημειώθηκαν σε Έβρο και Φλώρινα. Οι συλληφθέντες διακινητές θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Αταλάντη

Αρχικά δύο νέοι άνδρες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 10 Ιουνίου, σε περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση μετανάστη στο εσωτερικό της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 20χρονο και συνοδηγό έναν 23χρονο, να κινείται στην περιοχή και το ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναν 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τρία κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Άλλη μία σύλληψη για διακίνηση μεταναστών έγινε χθες, Παρασκευή (09.06.2023) στον νομό Έβρου.

Ένας αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες, συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου στο συνοριακό σημείο Κήπων Έβρου, από τους αστυνομικούς του τμήματος ελέγχου διαβατηρίων των Κήπων, της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας δημόσιας χρήσης όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), πήγε στους Κήπους για να μπει στη χώρα και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα δεκαπέντε μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ