Στο φως τα χυδαία μηνύματα στην ανήλικη από τον 63χρονο παιδόφιλο

Στο φως τα χυδαία μηνύματα στην ανήλικη από τον 63χρονο παιδόφιλο

Η οργισμένη αντίδραση του πατέρα της 14χρονης

Σοκ προκαλεί η δράση ενός 63χρονου που έστελνε χυδαία μηνύματα σε μία 14χρονη κοπέλα. Αν και στην αρχή, η ανήλικη νόμιζε πως πρόκειται περί πλάκας, στην συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς της, των οποίων η ψύχραιμη αντίδραση οδήγησε στην σύλληψη του παιδόφιλου στην Ομόνοια.

Στην συνέχεια, ο πατέρας της 14χρονης, που είναι γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλο κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενημερώσει για την δράση του 63χρονο παιδόφιλου, αλλά και τα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην κόρη του.

Τα χυδαία μηνύματα

Όλα άρχισαν το βράδυ της Πέμπτης (08.06), όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφίας γυναίκας. Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους και προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

Την επόμενη μέρα ο 63χρονος την κάλεσε λέγοντας με χυδαίο τρόπο ότι θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο παιδόφιλος δεν σταμάτησε εκεί και μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη  γράφοντας «Έλα» μαζί με μια χυδαία φωτογραφία ανδρικού μορίου. 

Κατόπιν τούτων, το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του για τα μηνύματα αυτά. Η μητέρα, μάλιστα, όταν το έμαθε αυτό κάλεσε τον 63χρονο  λέγοντας του τι θέλει με ένα ανήλικο κορίτσι. Στην συνέχεια, ο παιδόφιλος έκλεισε το τηλέφωνο και λίγο αργότερα, έστειλε εκ νέου μήνυμα στο κορίτσι απολογούμενος πως αυτές οι φωτογραφίες δεν προορίζονταν για αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ