Ζάκυνθος: Η ποινή του καλόγερου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Ζάκυνθος: Η ποινή του καλόγερου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Ο 42χρονος καλόγερος που φιλοξενείται στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Με ποινή 8μηνης φυλάκισης με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ καταδικάστηκε ο καλόγερος που κατηγορείται πως αποπειράθηκε να βιάσει μέσα στη μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου, μια 32χρονη τουρίστρια.

Ο 42χρονος μοναχός που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς ανήκει σε άλλη μονή των Ιωαννίνων, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρέθηκε στην pole position για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Το χρονικό της καταγγελίας

Η 32χρονη Αυστριακή, είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το πασίγνωστο Ναυάγιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 9 του μήνα.

Η τουρίστρια ανέφερε ότι ο καλόγερος αρχικά τη θώπευσε, ωστόσο εκείνη κατάφερε να ξεφύγει, με τον ιερέα να την κυνηγά και να προσπαθεί εν τέλει να τη βιάσει. Τότε, η  32χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς, η 32χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και λίγο αργότερα να τον καταγγείλει.

Στη Μονή έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 42χρονο καλόγερο, ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ