Γυναικοκτονία στην Κω: Το μήνυμα της 27χρονης στο σύντροφό της «κρύβει» τον ένοχο;

Γυναικοκτονία στην Κω: Το μήνυμα της 27χρονης στο σύντροφό της «κρύβει» τον ένοχο;

Η Αναστάζια είχε στείλει ένα μήνυμα στο σύντροφό της ενώ βρισκόταν μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης Αναστάζια στην Κω προσπαθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Καλή Καλό: Με έντονα οικονομικά προβλήματα ξεχασμένη σε νοσοκομείο

Μάλιστα, εκτιμούν ότι πέρα από τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, ένα γραπτό μήνυμα που έστειλε η 27χρονη στον 28χρονο ενδεχομένως να κρύβει και τον δράστη του εγκλήματος.

Το στίγμα και το sms

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 27χρονη Αναστάζια είχε στείλει μια «πινέζα» στον σύντροφό της για να συνεννοηθούν για το μέρος που θα συναντηθούν.

Σύμφωνα με τον 28χρονο, ο ίδιος πήγε στο σημείο και δεν την βρήκε και από τότε ξεκίνησε να την ψάχνει.

Ωστόσο, τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 27χρονη είχε στείλει και ένα γραπτό μήνυμα στον σύντροφό της ενώ βρισκόταν μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Συγκεκριμένα, το wiadomosci.radiozet.pl υποστηρίζει ότι η Αναστάζια έστειλε sms στον σύντροφό της όπου του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα» στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Μαρτυρικός θάνατος

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, δείχνουν έναν μαρτυρικό θάνατο για την άτυχη κοπέλα και μένει να φανεί με σιγουριά, ποιος είναι πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Επίσης, θα πρέπει να αποδειχθεί αν ο δράστης ήταν ένας ή υπήρχε συνεργός, αλλά και να διαλευκανθεί και ένα άλλο κρίσιμο σημείο, το οποίο αφορά στη μεταφορά της σορού στο σημείο που βρέθηκε, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του 32χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ