Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα στη Γερμανία και τα πωλούσαν στην Ελλάδα

Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα στη Γερμανία και τα πωλούσαν στην Ελλάδα

Συνελήφθη μέλος του κυκλώματος που παραλάμβανε τα κλεμμένα οχήματα, πλαστογραφούσε τους χαρακτηριστικούς τους αριθμούς και το πωλούσε σε ανυποψίαστους αγοραστές

Ένα πολυτελές όχημα από τη Γερμανία που εντοπίστηκε στο Περιστέρι οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό διεθνούς κυκλώματος εμπορίας κλεμμένων πολυτελών οχημάτων.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη 44χρονος μέλος της οργάνωσης κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές οχημάτων κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και πλαστογραφίες.

Από τη Γερμανία στο Περιστέρι

Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα (23-6-2023), αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν στην περιοχή του Περιστερίου όχημα, το οποίο είχε κλαπεί από τη Γερμανία και το έθεσαν σε επιτήρηση.

Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα είχε διατεθεί προς πώληση σε κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων, εντός του οποίου εντοπίστηκε ο 44χρονος ιδιοκτήτης του και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, η οποία τουλάχιστον κατά τους τελευταίους δύο μήνες δραστηριοποιείται στην κλοπή πολυτελών αυτοκινήτων στη Γερμανία και στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ