Σπαρτιάτες: Άρχισε τo εθνικιστικό «πανηγύρι» – Ξέσπασμα Μιχαλολιάκου κατά Κασιδιάρη (vid)

Σπαρτιάτες: Άρχισε τo εθνικιστικό «πανηγύρι» – Ξέσπασμα Μιχαλολιάκου κατά Κασιδιάρη (vid)

Άρχισαν τα «πυρά» μεταξύ των πρώην συνεργατών.

Από την εποχή που κάθονταν όλοι μαζί και έπαιρναν αποφάσεις στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης, στο σήμερα που τους βρίσκει στις φυλακές χωρισμένους σε στρατόπεδα. Νίκος Μιχαλολιάκος εναντίον Ηλία Κασιδιάρη με το Γιάννη Λαγό να διαχωρίζει τη θέση του και να τραβάει το δικό του δρόμο.

Η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Μιχαλολιάκου. Στο στόχαστρο το άλλοτε πρωτοπαλίκαρό του. Ο υπαρχηγός και εκπαιδευτής μελών της ναζιστικής οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Η Euroleague γίνεται… NBA: Εκπληξη με play in tournament!

«Επί 6 ολόκληρους μήνες απόλαυσε όντας φυλακισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάποτε Χρυσαυγίτης και παντελώς άγνωστος πριν τη Χρυσή Αυγή, πρωτοφανή δημοσιότητα και προβολή από κανάλια και εταιρίες δημοσκοπήσεων. Είχε στη διάθεση του λογαριασμό στο YouTube, στο Twitter ενώ εμένα μου έριξαν και το προσωπικό ακόμη ιστολόγιο τρεις ημέρες μόλις πριν τις εκλογές.», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει γίνει κόκκινο πανί για τον άλλοτε αρχηγό του. Όσο πανηγυρίζει και σχεδιάζει ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις του, τόσο όπως φαίνεται φουντώνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

«Θέλησε να κάνει σόου με τη βοήθεια των καναλιών ως αδικημένος για να υποστηρίξει τελικά το κόμμα Σπαρτιάτες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον εθνικισμό», δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν του έχει απαντήσει. Για εκείνον προτεραιότητα είναι η αίτηση αποφυλάκισης. Και η ώρα για να συμβεί αυτό όπως εξηγεί στο LIVE NEWS ο ποινικολόγος Κώστας Ντάλτας πλησιάζει.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αποφυλάκισης τον Φεβρουάριο του 2024», είπε ο κ. Ντάλτας.

Το αν θα αποφυλακιστεί τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Στη φυλακή μπήκε με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

«Μπορεί να εκτίσει ολόκληρη την ποινή, πρακτικά όμως δεν το βλέπω εύκολο αυτό, καθώς έχει ωρομίσθια εργασία», σχολίασε ο ποινικολόγος.

Τους δικούς τους υπολογισμούς κάνουν και οι υπόλοιποι του ηγετικού πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Ο Γιάννης Λαγός στις φυλακές Κορυδαλλού, με τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Χρήστο Παππά και τον Ηλία Παναγιώταρο να παραμένουν στις φυλακές Δομοκού.

Οι σχέσεις τους, όπως αναφέρουν στο LIVE NEWS καλά πληροφορημένες πηγές είναι τουλάχιστον ψυχρές.

«Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα μείνει. Τα ΜΜΕ του κατεστημένου, αγκάλιασαν με στοργή αυτόν τον τραγέλαφο που εμφάνισαν ως ”διάδοχο της Χρυσής Αυγής”», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αιχμές για τον Ηλία Κασιδιάρη και από τον Γιάννη Λαγό που κάποτε τον συνόδευε σε ομιλίες και επεισοδιακές πορείες. Από τα βέλη Μιχαλολιάκου δεν γλιτώνει ούτε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

«Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του κόμματος αυτού Στίγκα, ο οποίος είπε ότι ποτέ δεν ήλθε στην Χρυσή Αυγή, γιατί απεχθανόταν την βία. Ο ίδιος ο Στίγκας όμως είχε πάει στο κόμμα του πρώην βουλευτού Γιάννη Λαγού και δέχθηκε τη στήριξη του Ηλία κασιδιάρη. Αυτοί δεν ήταν Χρυσή Αυγή που δήθεν απεχθανόταν;», υπογράμμισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ