Αποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Νίκος Παππάς; «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα»

Αποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Νίκος Παππάς; «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα»

Αποκηρύσσοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του από την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων ως υποψήφιος δήμαρχος.

«Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου […] θα δούμε αν θα το κάνω», είπε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση για την ενασχόλησή του με την πολιτική. Φράση η οποία αναζωπυρώνει τις φήμες για απόσυρση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Αθηναίων – υποψηφιότητα που στήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1, ο κ. Παππάς, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα.

«Η πολιτική μπήκε σαν ιδέα στο μυαλό μου τώρα τελευταία. Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι δεν είναι τόσο αγνό και αυτό το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για μένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω, ήταν επειδή ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Εντάξει έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίηση του, θα δούμε αν θα το κάνω» είπε ο Νίκος Παππάς, και συνέχισε:

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από κει και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα, παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί, ας πούμε να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη».

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ανακοινώσει τη στήριξή του, στο πρόσωπο του  Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων.«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», είχε πει ο Α. Τσίπρας και συνέχισε:

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε ότι «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ