ΣΥΡΙΖΑ: De facto επικεφαλής της ΝΔ είναι πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΣΥΡΙΖΑ: De facto επικεφαλής της ΝΔ είναι πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι συνυπεύθυνος για την ακροδεξιά κατακρύλα του κόμματός του», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ρατσιστικές δηλώσεις τόσο του δημάρχου Μήλου και στελέχους της ΝΔ Γεράσιμου Δαμουλάκη όσο και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θ. Δαβάκη. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Οι ρατσιστικές δηλώσεις του δημάρχου Μήλου και στελέχους της Νέας […]

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι συνυπεύθυνος για την ακροδεξιά κατακρύλα του κόμματός του», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ρατσιστικές δηλώσεις τόσο του δημάρχου Μήλου και στελέχους της ΝΔ Γεράσιμου Δαμουλάκη όσο και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θ. Δαβάκη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Οι ρατσιστικές δηλώσεις του δημάρχου Μήλου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Δαμουλάκη, για τους 74 μετανάστες, που διασώθηκαν και βρίσκονται από χθες στο λιμάνι του νησιού, προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη. Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που στέλεχος της Ν.Δ. επιδίδεται σε ρατσιστική και ακροδεξιά ρητορική. Πρόσφατα, ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Δαβάκης, επιτέθηκε με χυδαία φρασεολογία εναντίον των Ρομά. Ο δήθεν μετριοπαθής και φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης ανέχεται αυτές τις ρατσιστικές δηλώσεις και είναι συνυπεύθυνος για την ακροδεξιά κατρακύλα του κόμματός του. Είναι πλέον σαφές πως ο de facto επικεφαλής της ΝΔ είναι ο αντιπρόεδρός της, Άδ. Γεωργιάδης».

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Μήλου, με αφορμή την άφιξη μεταναστών στο νησί, δήλωσε στον Real Fm:

«Το βασικό είναι η ζωή των ανθρώπων (που σώθηκαν). Είναι λαθρομετανάστες και εμένα θα μου επιτρέψετε να τους αποκαλώ έτσι, είναι λάθρο από το Πακιστάν. […] Ευτυχώς είναι άντρες. […] Ο μόνος χώρος που υπάρχει στη Μήλο είναι κάτω στο λιμάνι, εκεί που είναι ο χώρος για τα κρουαζιερόπλοια, εκεί μπορούμε να τους έχουμε μαντρωμένους, να το πω έτσι (σ.σ.: στο σημείο αυτό γέλασε δυνατά με το «αστείο» (;) του), για να καταλαβαίνει ο κόσμος. Κι αυτό δημιουργεί μια χείριστη εικόνα σε ένα νησί που βρίσκεται σε μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, κάθε μέρα δεχόμαστε 50-60 κότερα. Οι διακινητές, ας τους πούμε καπεταναίους, σου λένε, έτσι κι αλλιώς χαμένοι είστε, ας βγάλουμε και εμείς κάνα μεροκάματο».

DimarxosMilou

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ