Πανελλαδικές 2023: Οι υποψήφιοι που άγγιξαν το απόλυτο

Πανελλαδικές 2023: Οι υποψήφιοι που άγγιξαν το απόλυτο

Πολλοί υποψήφιοι που κατάφεραν να αριστεύουν και να ξεχωρίσουν για τις επιδόσεις τους, μιλούν για τα όνειρά τους, την προετοιμασία τους και μοιράζονται μυστικά επιτυχίας

Οι πανελλαδικές εξετάσεις τελείωσαν, οι επιδόσεις ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι – τουλάχιστον όσοι κατάφεραν να πετύχουν άριστες βαθμολογικές επιδόσεις – γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό σε ποια τμήματα εισήχθησαν.

Οι υποψήφιοι είδαν να επιβραβεύονται μετά τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς , να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογικής κλίμακας και να «ξεκλειδώνουν» τις σχολές της αρεσκείας τους.

Πολλοί υποψήφιοι που κατάφεραν να αριστεύουν και να ξεχωρίσουν για τις επιδόσεις τους, μιλούν για τα όνειρά τους, την προετοιμασία τους και μοιράζονται μυστικά επιτυχίας.

Τα δίδυμα αδέλφια από τις Σέρρες

Δίδυμα αδέλφια από τις Σέρρες, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 19.000 μόρια και αποκαλύπτουν σε ποιες σχολές θέλουν να εισαχθούν.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα Μπούσιου στην ΕΡΤ, με τον αδερφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλαδικές χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από καθηγητές και οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ