«Παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα» απαντά ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

«Παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα» απαντά ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του beach bar

Μετά την διπλή κυβερνητική παρέμβαση και τον έλεγχο του καταστήματος από κλιμάκιο του ΣΕΠΕ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το «μεσαιωνικό» περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε beach bar στην Ρόδο, όπου εργαζόμενος φαίνεται να… κολυμπάει για να σερβίρει τους πελάτες.

Μιλώντας στο OPEN, ο ιδιοκτήτης του beach bar υποστηρίζει πως το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί από ανταγωνιστή του και πως εδώ και 27 χρόνια, κανείς δεν τον έχει καταγγείλει. Αναφερόμενος δε στο βίντεο, είπε πως αυτό είναι ένα μεμονωμένο γεγονός που ο εργαζόμενος το έκανε «για να πάρει τα «τυχερά» του».

«Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενος μου»

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν και να δουλέψουν στα μαγαζιά μου, γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος;», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα «τυχερά» του (φιλοδώρημα). Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ το μήνα και εάν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη ,αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου».

Τι είπε για τα τραπεζάκια

Όσον αφορά στο κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που διενήργησε έλεγχο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε: «Ήρθαν το απόγευμα εδώ 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα και έλεγχοι έχουν γίνει από το λιμενικό και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ