Φρίκη: Βρέθηκαν νεκρά μωρά σε σακούλα σκουπιδιών

Φρίκη: Βρέθηκαν νεκρά μωρά σε σακούλα σκουπιδιών

Τα μωρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Μια φρικιαστική υπόθεση ερευνά η Αστυνομία του Σικάγο, όπου δύο νεογέννητα μωρά βρέθηκαν νεκρά σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας.

Την αστυνομία ενημέρωσε το συνεργείο καθαρισμού που βρήκε τα μωρά σε σακούλα σκουπιδιών.

Διαβάστε επίσης: H Καταλανική Sport στέλνει τον Μίροτιτς στον Ολυμπιακό- «Το έχει αποφασίσει»

«Η αστυνομία του Σικάγο διεξάγει έρευνες μετά την ανεύρεση δύο νεκρών νεογέννητων κοριτσιών μέσα σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας στο Streeterville», ανέφερε η τοπική Αρχή σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης. «Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι τα μωρά βρίσκονταν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Τα παιδιά δεν ανέπνεαν όταν έφτασαν οι πρώτοι ανταποκριτές», πρόσθεσε.

Τα μωρά μεταφέρθηκαν εν συνεχεία συνέχεια στο νοσοκομείο Lurie Children’s Hospital, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Μια γυναίκα βρέθηκε επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Northwestern Memorial, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος. «Ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που αφορούσε έναν υπάλληλο παιδικού σταθμού συνέβη στον παιδικό σταθμό», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Northwestern Medicine στο FOX 32.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Το νοσοκομείο δήλωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομική έρευνα για τους θανάτους. «Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία του CPD σχετικά με το περιστατικό αυτό και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ενώ η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση. «Οι ντετέκτιβ της περιοχής χειρίζονται την έρευνα, η οποία αρχικά χαρακτηρίστηκε ως έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ή της υγείας των παιδιών», ανέφερε η Αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ