Όλη η Θεσσαλονίκη ένας χείμαρρος – Πλημμύρισαν καταστήματα και υπόγεια

Όλη η Θεσσαλονίκη ένας χείμαρρος – Πλημμύρισαν καταστήματα και υπόγεια

Πάνω από 300 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια σπίτια και καταστήματα είχε δεχτεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά την ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση και ξέσπασε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων που μετέτρεψαν τους δρόμους […]

Πάνω από 300 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια σπίτια και καταστήματα είχε δεχτεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά την ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση και ξέσπασε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων που μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, ιδίως στην παραλιακή οδό Λεωφόρο Νίκης, πλημμύρισαν ο Λευκός Πύργος και όλα τα υπόγεια του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποίησαν η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θωμάς Ψαράς.

Στο μεταξύ, διεσώθη σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η γυναίκα που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στις Συκιές, στην οδό Μεσολογγίου, ενώ ολοκληρώθηκε και ο απεγκλωβισμός τεσσάρων ατόμων στη γέφυρα των Αγίων Πάντων, όπου εξαιτίας της υψηλής στάθμης του νερού, είχαν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα.

Στο κέντρο της πόλης σημειώθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ενώ λόγω των αστραπών που έπεσαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, διεκόπη για λόγους ασφαλείας επί επτά λεπτά ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών με καύσιμα και σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Η λειτουργία του αεροδρομίου έχει πλέον αποκατασταθεί.

thessniki100518

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ