Μεσσηνία: Απίστευτη ομολογία από τον 30χρονο εμπρηστή – «Με εξιτάρουν τα εναέρια μέσα»

Μεσσηνία: Απίστευτη ομολογία από τον 30χρονο εμπρηστή – «Με εξιτάρουν τα εναέρια μέσα»

Ο 30χρονος ομολόγησε ότι έβαλε σκόπιμα τρεις πυρκαγιές στη Μεσσηνία.

«Πάγωσαν» οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής από όσα άκουσαν από τον 30χρονο που συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση σε περιοχές της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προκάλεσε από πρόθεση τρεις πυρκαγιές, δύο φέτος και μια το 2022, στην Υάμεια και την Χρυσοκελαριά.

Όπως μετέδωσε το Action24, ο 30χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι έβαζε τις φωτιές γιατί τον εξιτάρει να βλέπει τα εναέρια μέσα (αεροσκάφη και ελικόπτερα) να κάνουν ρίψεις νερού.

Παράλληλα, ανέφερε ότι του αρέσει να βλέπει την κινητικότητα των στελεχών της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης των πύρινων μετώπων, με τα οχήματα και τις σειρήνες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 30χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Τη σύλληψη του 30χρονου εμπρηστή της Μεσσηνίας έκανε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (19/7) ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε ανάρτησή του στο Twitter, ο δράστης ομολόγησε τρεις πυρκαγιές.

«Ημεδαπός 30 ετών κάτοικος Χαρακοπίου Μεσσηνίας ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μια την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας. Κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ