Τουρκία: Η Άγκυρα έτοιμη να βοηθήσει την Αθήνα να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές λέει ο Ερντογάν

Τουρκία: Η Άγκυρα έτοιμη να βοηθήσει την Αθήνα να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές λέει ο Ερντογάν

«Μεταφέρουμε τις καλύτερες ευχές μας στους Έλληνες γείτονές μας, ιδιαίτερα στον λαό της Ρόδου».

Την ετοιμότητα της Τουρκίας να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές της, εξέφρασε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Στείλαμε δύο αμφίβια πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο στη γειτονική μας Ελλάδα, (η οποία) παλεύει με μια τεράστια πυρκαγιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα.

Ανταποκρινόμενοι γρήγορα στις πυρκαγιές στην Τουρκία, ο Ερντογάν τόνισε ότι η χώρα του είναι σε θέση να βοηθήσει επίσης άλλες χώρες που έχουν ανάγκη.

«Τις καλύτερες ευχές στους Έλληνες γείτονες»

«Μεταφέρουμε τις καλύτερες ευχές μας στους Έλληνες γείτονές μας, ιδιαίτερα στον λαό της Ρόδου», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο νησί στα ανοιχτά της νοτιοδυτικής Τουρκίας, που χρειάστηκε να εκκενώσει δεκάδες χιλιάδες άτομα στις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, γράφει το Anadolu.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε το Σάββατο την Τουρκία για τη βοήθεια της, τη ώρα που δίνει μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσει τις  πυρκαγιές που μαίνονται από την περασμένη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ