Φωτιά στην Ρόδο: Η στιγμή που συνεργείο της ΕΡΤ κινδύνευσε να εγκλωβιστεί στις φλόγες

Φωτιά στην Ρόδο: Η στιγμή που συνεργείο της ΕΡΤ κινδύνευσε να εγκλωβιστεί στις φλόγες

Μέσα σε μία στιγμή η φωτιά πέρασε τον δρόμο και παραλίγο να εγκλωβιστούν εθελοντές και συνεργείο της ΕΡΤ.

Για όγδοη μέρα καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ρόδο. Η πυρκαγιά βρίσκεται σε τέτοιο σημείο ώστε πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πύρινο μέτωπο να απειλούνται ανά πάσα στιγμή.

Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο ενεργό μέτωπο βρίσκεται στο Βάτι, ανάμεσα από Γεννάδι και Ασκληπιείο. Η φωτιά κινείται από Βάτι προς Γεννάδι, όπου δόθηκε ολονύχτια μάχη από εκατοντάδες μέλη πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντών, όπως και γύρω από τα χωριά Μαλώνας και Μάσσαρι με δεκάδες αναζωπυρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Συγκλονιστικό βίντεο κάτω από τη γέφυρα λίγο πριν καταρρεύσει

Δημοσιογράφοι και εθελοντές κινδύνευσαν από τις φλόγες

Ένα βίντεο που κατέγραψε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, δείχνει τις δύσκολες συνθήκες που έρχονται αντιμέτωποι εθελοντές και δημοσιογράφοι. Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, η φωτιά πέρασε τον δρόμο και πλησίασε απειλητικά τους εθελοντές, πυροσβέστες.

Αλλά και το τηλεοπτικό συνεργείο με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ στο φλεγόμενο νησί, Κώστα Νούση, τον οπερατέρ Γιώργο Κορδονούλη και την ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβιτσιώτη με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στο σημείο. «Σφύρα, σφύρα», «όλοι πάνω», «ανεβείτε όπου βρείτε» ακούγονται να λένε έντρομοι όσοι βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της μεγάλης αναζωπύρωσης από τη φωτιά στη Ρόδο

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ