Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο ένας από τους συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο ένας από τους συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας

Αύριο απολογούνται οι άλλοι τρεις για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα που παρέσυρε στον θάνατο έναν άνθρωπο

Ελεύθερος με όρους και εγγύηση αφέθηκε ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, από την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν δεκάδες.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο υπεύθυνος ασφαλείας του έργου απολογήθηκε σήμερα, Πέμπτη, και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, θα απολογηθούν οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες. Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

«Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί» η κατάρρευση της γέφυρας

«Εάν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας και οι κανόνες τεχνικής, δεν θα είχαμε καν ατύχημα» λέει στα «ΝΕΑ» ο Βασίλης Αϊβαλής, πρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.

Εχοντας παρακολουθήσει από κοντά τις έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα, στο σημείο όπου το μεσημέρι της Κυριακής κατέρρευσε τμήμα προβληματικής γέφυρας που επισκευαζόταν, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και 14 να τραυματιστούν, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής μιλά στα «ΝΕΑ» για το τι πήγε λάθος σε μια διαδικασία που, όπως διαπιστώνει ο ίδιος, δεν τηρήθηκε σχεδόν κανένας κανόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ