Αναβλήθηκε η συνάντηση Οικονόμου – Μπάλλα στην σκιά των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Αναβλήθηκε η συνάντηση Οικονόμου – Μπάλλα στην σκιά των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Ο Υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα επεισόδια με χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Υπό την σκιά των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν την Δευτέρα (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (08/08) συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, Ταουλάντ Μπάλλα, στο σταθμό της Κακαβιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 22 χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, από μαχαίρι, έξω από το γήπεδο του δικεφάλου.

Δεκάδες συλλήψεις

Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να τις διαλύσουν, ενώ προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές που αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνολικά, συνελήφθησαν 96 άτομα, εκ των οποίων 8 είναι τραυματίες και νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ οι υπόλοιποι 88 κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 82 Κροάτες, έναν Αυστριακό, ένα Βόσνιο, έναν Αλβανό, ένα Γερμανό και δύο Έλληνες.  Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Έδρασαν με σχέδιο οι Κροάτες

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης που υπήρχε, οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν στην χώρα μεμονωμένα με τα αυτοκίνητα τους. Από ότι φάνηκε δε έδρασαν οργανωμένα με συγκεκριμένο σχέδιο προχωρώντας σε άγριες συμπλοκές, ενώ προκάλεσαν αρκετές καταστροφές γύρω από το γήπεδο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, όσοι κινούνταν το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό, παρατηρούσαν με έκπληξη τα δεκάδες οχήματα με κροατικές πινακίδες, που διέσχισαν τη χώρα χωρίς να τους γίνει κανένας έλεγχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ