Η Σίνθια Νίξον του Sex and the City υποψήφια κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης

Η Σίνθια Νίξον του Sex and the City υποψήφια κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης

Η Σίνθια Νίξον, η «Μιράντα» του Sex and the City, κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης. Θα αναμετρηθεί με τον νυν κυβερνήτη Άντριου Κουόμο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο οποίος απάντησε περιπαικτικά στην υποψηφιότητά της εκφράζοντας την ελπίδα να μην θέσουν επίσης υποψηφιότητα ο Μπίλι Τζόελ, ο Μπραντ Πιτ ή η […]

Η Σίνθια Νίξον, η «Μιράντα» του Sex and the City, κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης.

Θα αναμετρηθεί με τον νυν κυβερνήτη Άντριου Κουόμο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο οποίος απάντησε περιπαικτικά στην υποψηφιότητά της εκφράζοντας την ελπίδα να μην θέσουν επίσης υποψηφιότητα ο Μπίλι Τζόελ, ο Μπραντ Πιτ ή η Αντζελίνα Τζολί.

Ο Κουόμο φέρεται ενοχλημένος επειδή τα ΜΜΕ ασχολούνται όλο και πιο συχνά με η Νίξον. Η ίδια αποδίδει την υποψηφιότητά της στην προεδρία Τραμπ: «Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνουμε περισσότερα για να καταπολεμήσουμε την ατζέντα του Ντόναλντ Τραμπ. Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε προσωπικά και να θέσουμε υποψηφιότητα για ανώτατα εκτελεστικά αξιώματα», δήλωσε σε ρεπορτάζ του «New York Magazine».

Αν και η Νέα Υόρκη είναι μια δημοκρατικά διοικούμενη Πολιτεία, δήλωσε, «είμαστε η Πολιτεία με τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα στη χώρα και η ανισότητα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο με τον Άντριου Κουόμο».

Όταν εορταζόταν η Παγκόσμια Ημέρα Εργασίας, έγραψε στο Twitter της: «Στέλνουμε ένα μήνυμα στη Wall Street: Σταματήστε να χρηματοδοτείτε τις φυλακές του Τραμπ και να στηρίζετε τη ρατσιστική του ατζέντα. Κανένας δεν πρέπει να κάνει δουλειές με την απελπισία των ανθρώπων».

 

https://platform.twitter.com/widgets.js


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ