Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Συγκλονίζει η αστυνομικός που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Συγκλονίζει η αστυνομικός που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

«Του έλεγα να σταματήσει να με χτυπάει, έχουμε 2 παιδιά να μεγαλώσουμε, αλλά αυτός συνέχιζε. Πιστεύω ότι πρόθεσή του εκείνο το βράδυ ήταν να με σκοτώσει», περιγράφει η αστυνομικός.

Συγκλονίζουν οι στιγμές αγωνίας και φρίκης που έζησε στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της η 43χρονη αστυνομικός στη Λάρισα.

Η 43χρονη πήρε την Πέμπτη εξιτήριο αφού νοσηλευόταν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον 52χρονο, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

«Μου είπε να ανοίξω την πόρτα επειδή του λείπω. Μόλις το έκανα, χωρίς να πει οτιδήποτε, αιφνιδιαστικά άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι, και με έριξε στο πάτωμα, με τραβούσε από τα μαλλιά σέρνοντάς με και συνέχισε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα» περιγράφει η 43χρονη.

Τα όσα λέει το θύμα ενδοοικογενειακής βίας στη Real News συγκλονίζουν: «Του έλεγα να σταματήσει να με χτυπάει, έχουμε 2 παιδιά να μεγαλώσουμε, αλλά αυτός συνέχιζε. Πιστεύω ότι πρόθεσή του εκείνο το βράδυ ήταν να με σκοτώσει».

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένο της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ