Φωτιά: Πρωτοφανείς εικόνες στην Αλεξανδρούπολη – Σε σκηνές στο λιμάνι διασωληνωμένοι ασθενείς – Η κατάσταση στα υπόλοιπα μέτωπα

Φωτιά: Πρωτοφανείς εικόνες στην Αλεξανδρούπολη – Σε σκηνές στο λιμάνι διασωληνωμένοι ασθενείς – Η κατάσταση στα υπόλοιπα μέτωπα

Έξι είναι τα μεγάλα πύρινα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική, σε Έβρο, Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία, Εύβοια και Κύθνο.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται για τέταρτη συνεχόμενη μέρα η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με το πύρινο μέτωπο να απειλεί το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Ηδη από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε η διαδικασία εκκένωσής του, με τους ασθενείς να μεταφέρονται στα κοντινά νοσοκομεία, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες δόθηκε εντολή για εκκένωση αρκετών περιοχών.

Δύσκολη όμως ήταν η νύχτα και στα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα σε Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία (σε Πρόδρομο και Ταρσό), Εύβοια και Κύθνο.

Οι θυελλώδεις άνεμοι, όπως τόνισε και στην τελευταία χρονικά ενημέρωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών.

Δύο είναι τα θύματα από τις πυρκαγιές τη Δευτέρα: ένας βοσκός στον Πρόδρομο Βοιωτίας και ένας άνδρας (πιθανότατα μετανάστης) στη Λευκίμμη Έβρου. Σε μια σειρά από τις περιοχές που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές κάηκαν σπίτια, ενώ τεράστια είναι η περιβαλλοντική καταστροφή.

08:05  Κρανίου τόπος ο Άβαντας στην Αλεξανδρούπολη

Με το πρώτο φως της ημέρας, φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής στο χωριό Άβαντας έξω από την Αλεξανδρούπολη. Οι εικόνες από το drone είναι αποκαλυπτικές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί τέσσερα σπίτια.

https://www.facebook.com/watch/?v=964267941494917

07:57 Σε θαλάμους έχουν μετατραπεί τα καταστρώματα του πλοίου στην Αλεξανδρούπολη

Το ferry boat Αδαμάντιος Κοραής, το μοναδικό πλοίο της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος, επιτάχθηκε για τη μεταφορά ασθενών από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που εκκενώθηκε το βράδυ καθώς κινδύνευσε από τις φλόγες.

Η παρακάτω εικόνα είναι από το εσωτερικό του πλοίου. Οι ασθενείς βρίσκονται σε στρώματα στο πάτωμα, ενώ νοσηλευτές και γιατροί προσπαθούν να τους περιθάλψουν σε αυτές τις συνθήκες.

07:55 Μαίνεται η φωτιά στην Κύθνο

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση το βράδυ της Δευτέρας στο νησί της Κύθνου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στην περιοχή επιχειρούν 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες, ενώ αναμένεται ενίσχυση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

07:49 Δορυφορική εικόνα: Οι δασικές πυρκαγιές κάλυψαν με καπνό τον ουρανό της Ελλάδας

Σε εικόνα του ευρωπαϊκού δορυφόρου METEOSAT-11 αποτυπώνεται η δριμύτητα και η έκταση των δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα (Δευτέρα 21.08.2023) και παραμένουν ενεργές έως και αυτή την ώρα (19:30), με τον καπνό να έχει καλύψει τον ουρανό αρκετών περιοχών της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, διακρίνεται η μεταφορά του καπνού πάνω από το Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από τις δασικές πυρκαγιές σε Έβρο και Ροδόπη, πάνω από τη Βοιωτία από τη δασική πυρκαγιά στα Ψαχνά (Εύβοια), πάνω από την Πελοπόννησο από τη δασική πυρκαγιά στον Πρόδρομο (Βοιωτία) και, τέλος, πάνω από το Νότιο Αιγαίο από την πυρκαγιά στη Κύθνο.

07:36 Εφιαλτική νύχτα σε Εύβοια και Βοιωτία

Νύχτα τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της Εύβοιας λόγω του πύρινου μετώπου που παραμένει ενεργό στο νησί και έχει κάψει όλο το βουνό στη Νέα Αρτάκη.

Οι κάτοικοι της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών είδαν τη φωτιά να καίει όλο το βράδυ, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή και οι οποίοι δεν επέτρεψαν στις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Πολλές περιοχές, που ήταν κυκλωμένες από τα μέτωπα της φωτιάς, βρέθηκαν χωρίς ρεύμα και νερό, καθώς ένα μεγάλο μέρος του δικτύου της ΔΕΗ έχει υποστεί ζημιές. Σε αρκετές περιπτώσεις αποκαταστάθηκαν οι βλάβες από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και γεννήτριες, για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των κατοίκων.

Διαβάστε αναλυτικά για την κατάσταση στην Εύβοια εδώ

Δύσκολη ήταν η νύχτα και για τους κατοίκους στο μεγαλύτερο μέρος του παραλιακού μετώπου της Βοιωτίας στον Κορινθιακό.

Η παραλιακή ζώνη έχει καλυφθεί πλέον από τα μέτωπα της φωτιάς, αλλά και πυκνούς καπνούς, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να εγκαταλείπουν τα χωριά τους.

Δασικές εκτάσεις, ελαιώνες, αλλά και γεωργικές εγκαταστάσεις έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Οι άνεμοι στην περιοχή έφταναν έως και τα 9 μποφόρ.

07:17 Πρωτοφανείς εικόνες στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης – ΕΚΑΒ και στρατός στήνουν σκηνές για τους ασθενείς

Νοσηλευτές, γιατροί και ασθενείς έχουν μεταφερθεί στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης όπου στήνονται σκηνές. Το μοναδικό ferry boat χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει επίσης ασθενείς. Μέσα στις σκηνές βρίσκονται και διασωληνωμένοι, ενώ κάποιοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων.

07:07 Ο χάρτης κινδύνου για τις πυρκαγιές

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, προβλέπεται ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Φθιώτιδας), Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Κορινθίας).

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΠΕ Έβρου συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σαμοθράκης, ΠΕ Ροδόπης, ΠΕ Ξάνθης, ΠΕ Καβάλας, ΠΕ Θάσου)
  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕ Θεσσαλονίκης, ΠΕ Χαλκιδικής, Άγιον Όρος)
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Λήμνου, ΠΕ Λέσβου)
  • Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΠΕ Μαγνησίας, ΠΕ Σποράδων)
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Φθιώτιδας, νήσος Σκύρος)
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου
  • Περιφέρεια Αττικής (νήσος Κύθηρα)
  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
  • Περιφέρεια Ηπείρου (ΠΕ Πρέβεζας, ΠΕ Άρτας, ΠΕ Θεσπρωτίας)
  • Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΕ Κεφαλλονιάς, ΠΕ Ζακύνθου, ΠΕ Λευκάδας)

06:59 Ο καιρός στα πύρινα μέτωπα

Δυστυχώς οι άνεμοι δεν θα εξασθενήσουν ούτε σήμερα ενώ υψηλές θα είναι και οι θερμοκρασίες. Ειδικότερα από τις 9πμ και μετά αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων στην Αλεξανδρούπολη με 5 και 6 μποφόρ, ενώ οι ριπές μπορεί να φτάσουν και τα 7 μποφόρ.

Στην Εύβοια και τη Βοιωτία μπορεί οι άνεμοι να φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Από τις βραδινές ώρες περιμένουμε εξασθένηση, με την εικόνα να καλυτερεύει την Τετάρτη.

06:54 Φωτογραφία της NASA από τη μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη

06:45 Ολοκληρώθηκε η εκκένωση του νοσοκομείου – Μέχρι την αυλή έφτασαν οι φλόγες

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έχει ολοκληρωθεί η εκκένωση του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολη, ενώ αυτή τη στιγμή η κατάσταση στον χώρο είναι καλύτερη.

Νωρίτερα οι φλόγες έφτασαν μέχρι την αυλή του κτιρίου ενώ ακούγονταν και εκρήξεις πιθανόν από φιάλες οξυγόνου.

Ενενήντα από τους ασθενείς έχουν μεταφερθεί στο επιβατικό πλοίο Αδαμάντιος Κοραής, το οποίο είναι και το μοναδικό πλοίο της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος.

Το ferry boat που επιτάχθηκε αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 30 άτομα από τη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου

06:37 Ξεκίνησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα στην Αλεξανδρούπολη

https://www.facebook.com/watch/?v=1428117974710572

05:10 Πλοίο μετατράπηκε σε πλωτό νοσοκομείο

Σε πλωτό νοσοκομείο στο οποίο φιλοξενούνται ήδη δεκάδες άνθρωποι που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετατράπηκε το ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής». Το πλοίο σύμφωνα με την ΕΡΤ θα φιλοξενήσει 90 ασθενείς που θα μεταφέρουν δεκάδες ανθρώπους.

https://www.facebook.com/watch/?v=839994567698695

05:05 Βλέπουν τις φλόγες από τα παράθυρα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Συγκλονιστικό βίντεο των εργαζομένων από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου βλέπουν τις φλόγες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Εργαζόμενες στο νοσηλευτικό ίδρυμα τραβούν βίντεο με τα κινητά τους προκειμένου να δείξουν πόσο κοντά είναι, πλέον, οι φλόγες. Μια από αυτές, μάλιστα, ακούγεται έντρομη να λέει «ωχ Παναγία μου»!

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρησης εκκένωσης του νοσοκομείου.

https://www.facebook.com/watch/?v=1018053869211796

04:40 Ανοιχτά τα γυμναστήρια στην Αλεξανδρούπολη για την υποδοχή του κόσμο

Το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», το κλειστό γυμναστήριο ΚΕΓΕ, το δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολής είναι ανοιχτά να υποδεχτούν κόσμο από τις περιοχές που εκκενώνονται.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανοιχτές είναι και οι εκκλησίες της Αγίας Κυριακής, του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Νεκτάριου και της Μεταμόρφωσης Σωτήρος, ενώ άνοιξε και ην Ζαρίφειος Ακαδημία.

Κόσμος μπορεί να φιλοξενηθεί και στο αεροδρόμιο στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ ανοιχτή και η πλαζ του ΕΟΤ.

Στη διάθεση ανθρώπων που χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία έχουν επίσης τεθεί ο 3ος και ο 4ος όροφος του Επιμελητηρίου Έβρου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, καθώς και το Αναγνωστήριο επί της Ιωακείμ Καβύρη.

04:15 Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς νεογνών από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζονται οι διακομιδές ασθενών και νεογνών από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων.

Η εκκένωση ξεκίνησε με 12 νεογνά, εκ των οποίων το ένα είναι διασωληνωμένο.

 

04:05 Καίγονται σπίτια στον οικισμό Παλαγία της Αλεξανδρούπολης

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν καεί σπίτια στον οικισμό Παλαγίας στη  Αλεξουνδρούπουλη. Η περιοχή έχει εκκενωθεί μετά από σχετικό μήνυμα του 112.

03:00 Αναφορές για διακοπές ρεύματος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Χωρίς ρεύμα το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η εκκένωση το νοσοκομείου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και συνοδεία γιατρών. Οι ενήλικες ασθενείς θα μεταφερθούν, κατά πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

11 νεογνά διακομίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Νωρίτερα, κλήθηκαν και παρέλαβαν με ΙΧ οι συγγενείς τους, όσους ασθενείς μπορούσαν να λάβουν εξιτήριο.

Επικεφαλής του συντονισμού είναι ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.

02:55 Συγκλονιστικό βίντεο από drone

Συγκλονιστικό βίντεο από drone δημοσίευσε το e-evros.gr όπου φαίνεται πόσο κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το πύρινο μέτωπο.

 

02:50 Με λεωφορεία η εκκένωση από την κοινότητα Μάκρης Αλεξανδρούπολης

Με λεωφορεία από την κεντρική πλατεία της κοινότητας Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιείται η εκκένωση της περιοχής.

Την ίδια στιγμή εκκενώνονται ακόμα τέσσερις περιοχές, Ελαιώνα, Έννατο, Πεύκη, Άγιος Γεώργιος προς Αλεξανδρούπολη με ενεργοποίηση του 112.

02:30 Νέο 112 για εκκενώσεις τεσσάρων περιοχές

Εκκενώνονται τέσσερις ακόμα περιοχές: Πλάκα, Δίκελλα, Μάκρη και Νέα Χιλή προς Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με νέο μήνυμα από το 112.

 

02:00 Ηχησε ξανά το 112 στην Αλεξανδρούπολη

Σε ετοιμότητα καλούνται να είναι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης με μήνυμα που εστάλη από το 112.

Η φωτιά πλησιάζει στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με κατεύθυνση προς την θάλασσα.

01:30 Η φωτιά πέρασε από το πεδίο βολής «Αλίκη»

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης (e-evros) το μέτωπο της φωτιάς πέρασε από το πεδίο βολής «Αλίκη» και κατευθύνεται προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα επικαλούνται δηλώσεις του επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Κουκουλωμάτη όπου στην περιοχή ακούγονται εκρήξεις.

Ο διοικητής χαρακτήρισε ασύλληπτη την ταχύτητα της φωτιάς.

Νωρίτερα το e-evros είχε μεταδώσει ότι όλα τα στελέχη του στρατού στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης κλήθηκαν να παραστούν στις μονάδες τους.

00:40 Σε ετοιμότητα για τον Ιασμο στη Ροδόπη

Νέο μήνυμα προς του κατοίκους της κωμόπολης του Ιάσμου εστάλη από το 112, καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

 

00:25 Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης

Μάχη με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες και κάτοικοι στο χωριό Άβαντας στην Αλεξανδρούπολη.

00:05 Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στα Λάβαρα Έβρου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στα Λάβαρα Έβρου

11:50 Εκκενώνονται άλλες δύο περιοχές στη Βοιωτία 

Εφιαλτική ήταν η Δευτέρα, τι συνέβη στα πύρινα μέτωπα

Δραματική παραμένει η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη με τη φωτιά που ξεκίνησε από τη Μελία να μαίνεται, ενώ καίγεται ξανά το δάσος της Δαδιάς, όπως είχε γίνει και το περσινό καλοκαίρι.

Οι νεότερες εξελίξεις σε σχέση με τις φωτιές στον Έβρο είναι ότι εκκενώνεται το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι φλόγες έχουν μπει στο χωριό Άβαντας αφού άλλαξε η κατεύθυνση των ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε στις 21:40 τη Δευτέρα και η μεταφορά των ασθενών, γίνεται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και με την συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή για αυτό τον σκοπό.

Η εκκένωση αποφασίστηκε γιατί οι καπνοί γύρω από την πόλη δημιουργούν έντονα προβλήματα, ειδικά στους ασθενείς, οι οποίοι μεταφέρονται σε διάφορα νοσοκομεία, όπως της Ξάνθης, της Κομοτηνής, της Καβάλας, του Διδυμότειχου, ανάλογα με την κατάσταση της υγείας τους και τον τόπο κατοικίας τους.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εστάλη μήνυμα εκκένωσης από το 112 για τον οικισμό Παλινοστούντων Παλαγίας, το οποίο καλεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη.

Για τον συγκεκριμένο οικισμό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είχε δώσει εντολή να εκκενωθεί προληπτικά, όπως και οι οικισμοί σε Πυλαία, Μελία, Κοίλα και Κίρκη.

Τεράστια κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων

Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στον Έβρο. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετέβη αργά το βράδυ στον Έβρο.

Κατόπιν διαταγών του ΑΓΕΕΘΑ , έχουν πυκνώσει οι περιπολίες σε όλη την παρέβριο και ιδιαίτερα στην Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως, αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια ανά τομέα των Σχηματισμών στην περιοχή. Αυξάνονται οι περιπολίες στην περιοχή με την συμμετοχή και μη εν υπηρεσία προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς στον Έβρο

Επίσης έμφαση δίνεται στην επιτήρηση και στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον τομέα της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού και της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ και ιδιαίτερα στα δρομολόγια που περνούν από τα μειονοτικά χωριά.

Από το πρωί της Τρίτης 2 Λόχοι της Ε’ Μοίρας Καταδρομών θα αναλάβουν αποστολή επιτήρησης με συνεχείς περιπολίες στα εσωτερικά δρομολόγια των ν. Έβρου και Ροδόπης.

Επίσης το UAV HERON θα εκτελέσει πτήσεις επιτήρησης άνωθεν του ν.Έβρου μεταφέροντας ζωντανά εικόνα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο ΕΘΚΕΠΙΧ και στο ΕΣΚΕΔΙΚ. Παράλληλα έμφαση δίνεται και σε μέτρα αυτασφάλισης των στρατοπέδων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο επαύξησης των μέτρων ασφαλείας.

Κάηκαν σπίτια σε Σώστη, Πολύανθο και Ληνό στη Ροδόπη

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά και στη Ροδόπη, όπου κάηκαν σπίτια σε Σώστη, Πολύανθο και Ληνό. Η φωτιά στην περιοχή ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έχει δοθεί εντολή να βρίσκονται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι της κωμόπολης του Ιάσμου να εκκενώσουν την περιοχή αφού η πυρκαγιά έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τη φωτιά στη Ροδόπη προκαλούν τρόμο.

Επτά περιοχές εκκενώθηκαν στην Καβάλα – Κάηκαν σπίτια σε τρία χωριά, τραυματίστηκαν πυροσβέστες

Πυρκαγιά στην περιοχή Διαλεκτό Καβάλας ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, εκκενώθηκαν επτά περιοχές, ενώ τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ