Κίνημα Αλλαγής: Οριακή η κατάσταση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Κίνημα Αλλαγής: Οριακή η κατάσταση στον χώρο της Δικαιοσύνης

«Απτή απόδειξη της οριακής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον νευραλγικό χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, με ευθύνη της κυβέρνησης», χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής την παραίτηση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγο για μία πρωτοφανή στα χρονικά του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εξέλιξη, ενώ σημείωσε πως «οι διαρκείς, […]

«Απτή απόδειξη της οριακής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον νευραλγικό χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, με ευθύνη της κυβέρνησης», χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής την παραίτηση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγο για μία πρωτοφανή στα χρονικά του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εξέλιξη, ενώ σημείωσε πως «οι διαρκείς, απροκάλυπτες και διχαστικές κυβερνητικές παρεμβάσεις και επιθέσεις στη δικαστική εξουσία -τις οποίες και ο απερχόμενος Πρόεδρος ΣτΕ είχε τον περασμένο Ιανουάριο καταγγείλει- έχουν προκαλέσει βαθιές πληγές στο Κράτος Δικαίου».

«Η αποκατάσταση του κύρους της Δικαιοσύνης αποτελεί πλέον θεμελιακό όρο για την περιφρούρηση της Δημοκρατίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

kinima allagis


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ