Εισαγγελική παρέμβαση για το Game of Love

Εισαγγελική παρέμβαση για το Game of Love

Εισαγγελική έρευνα για το τηλεπαιχνίδι «Game of Love» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, αναζητώντας ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού, αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών […]

Εισαγγελική έρευνα για το τηλεπαιχνίδι «Game of Love» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, αναζητώντας ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού, αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιάννης Παναγόπουλος που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων. Παράλληλα θα ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος.

game of love


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ