«Εάν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το Κέντρο Υγείας…»: Τι λέει ο πατέρας του παιδιού που πνίγηκε από σταφύλι

«Εάν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το Κέντρο Υγείας…»: Τι λέει ο πατέρας του παιδιού που πνίγηκε από σταφύλι

Το τρίχρονο αγοράκι πνίγηκε από σταφύλι, τι δηλώνουν ο τραγικός πατέρας και οι αστυνομικοί που τους μετέφεραν στο ΚΥ στην Τήνο.

Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου την τραγωδία που συνέβη στην Τήνο το πρωί της Τετάρτης, όταν τρίχρονο αγόρι πνίγηκε από σταφύλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο τραγικός πατέρας μίλησε στο Live News του MEGA και περιέγραψε τι συνέβη. «Έτρεξα και η Αστυνομία τα έκανε όλα τέλεια, έτρεξε πάρα πολύ, έτρεξα και εγώ. Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα αλλά αν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το Κέντρο Υγείας Τήνου για 20.000 κατοίκους το καλοκαίρι, μπορεί και να υπήρχε ελπίδα και το παιδί να ζούσε τώρα».

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο χάρτης του Europa League: Στο 4ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ…

«Η εμπειρία σώζει ζωές»

Σύμφωνα με τον πατέρα του άτυχου τρίχρονου παιδιού: «Οι γιατροί που ήρθαν ήταν όλοι ιδιώτες εξωτερικοί για να βοηθήσουν. Μέσα υπήρχαν κάτι γιατροί, δεν ξέρω στο αγροτικό τι κάνουν και κάτι νοσηλευτές παιδάκια, δεν είναι ότι κατηγορώ τα παιδάκια ή τους αγροτικούς γιατρούς αλλά η εμπειρία σώζει ζωές. Θα γυρίσω σήμερα να κάνω την κηδεία του παιδιού. Να μην υπάρξει επόμενο τουλάχιστον».

Το παιδί μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας
Αστυνομικοί από την Τήνο που ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό μίλησαν επίσης στο Live News και τόνισαν ότι ο πατέρας ήταν σοκαρισμένος από ό,τι βίωνε το παιδί του.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τρίτης.

«Προσήλθε στην υπηρεσία μας ο πατέρας με τον ανήλικο γιο του, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όπως ανέφερε, ο γιος του πνιγόταν από κατάποση σταφυλιών.

Αμέσως ο αστυνομικός παρείχε πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα να εξέλθουν δύο ρώγες σταφυλιού από τον οισοφάγο του παιδιού. Έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με σταθμό του ΕΚΑΒ, πλην όμως προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο Κέντρο Υγείας Τήνου επιβιβάστηκε ο πατέρας μαζί με το παιδί σε περιπολικό όχημα της υπηρεσίας μας», περιέγραψαν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια πρόσθεσαν: «Εντός ολίγων λεπτών μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου όπου το παιδί παραδόθηκε στους γιατρούς. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών τα παιδί απεβίωσε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ