Σάλος (και) με την αστυνομική φρουρά του Κασσελάκη

Σάλος (και) με την αστυνομική φρουρά του Κασσελάκη

Μετά τις αποκαλύψεις ζητά την απόσυρση της αστυνομικής δύναμης που διατέθηκε για την φύλαξή του - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που τον εκθέτει

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις για την αστυνομική φρουρά που ζήτησε και έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον ίδιο και τον σύντροφό του.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ίδιου με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη απάντηση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που μάλλον εκθέτει τον κ. Κασσελάκη.

Οι αποκαλύψεις

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι άρχισε να διακινείται η είδηση ότι ο κ. Κασσελάκης κυκλοφορεί συνοδεία αστυνομικής φρουράς παρά τις αναφορές περί κατάργησης των προνομίων στους λίγους, που έκανε ο ίδιος κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ ο κ. Κασσελάκης απάντησε στα social media όπως κάνει τις τελευταίες ημέρες διατηρώντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Μεταξύ άλλων δίνει στη δημοσιότητα έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, λέει ότι δικαιούται αστυνομικής φύλαξης μέχρι την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ