Κτηνωδία στην Κύπρο – Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε άστεγο στη Λεμεσό

Κτηνωδία στην Κύπρο – Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε άστεγο στη Λεμεσό

Το βίντεο της επίθεσης των ακροδεξιών σε άστεγο στη Λεμεσό κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Σοκ από το μένος των ρατσιστών που προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση ακροδεξιών σε άστεγο, την ώρα που κοιμόταν, στη Λεμεσό.

Ομάδα κουκουλοφόρων έβαλε στο στόχαστρο ανυπεράσπιστους μετανάστες και επιτέθηκε στον άστεγο.

Διαβάστε επίσης: Μπιανκόνε, Κουγιατέ «έτοιμοι» για τον Ολυμπιακό – Η σημείωση για Ντένις

Σύμφωνα με το sigmalive, ο μετανάστης κοιμόταν έξω από μαγαζί στη Λεμεσό, όταν κουκουλοφόροι τον πλησίασαν, του πέταξαν αντικείμενα και τον χτύπησαν ενώ μετά έριξαν μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρει χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο X, οι κουκουλοφόροι «τον χτύπησαν και του έσπασαν το χέρι». Το βίντεο καταγράφει το ρατσιστικό μένος των ακροδεξιών και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού.

Σημειώνεται ότι η γνησιότητα του βίντεο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Αποτροπιασμός» λέει ο δήμαρχος της Λεμεσού

«Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να νιώθει κάποιος βλέποντας αυτούς τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους να χτυπάνε έναν απροστάτευτο άνθρωπο» είπε στο sigmalive ο δήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

«Δεν είναι αυτές οι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε, δεν είναι αυτή η Λεμεσός της φιλοξενίας, της προόδου, του πολιτισμού. Αυτά τα ακραία εγκληματικά έχουν αφεθεί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό και προχωρούν σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες. Ζητάμε το αυτονόητο, οι υπεύθυνες τάξεις να διασφαλίσουν τη δημοσία τάξη και ασφάλεια των δημοτών» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η κυπριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 συνολικά προσώπων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό. Σήμερα Σάββατο οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου και τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας κρατούμενος ο οποίος φορούσε βραχιολάκι και ο διοργανωτής της διαδήλωσης.

Γυναίκα από το Βιετνάμ κλαίει με λυγμούς μετά τα ρατσιστικά επεισόδια – Της έσπασαν το περίπτερο

Θύμα των επιθέσεων και μία γυναίκα από το Βιετνάμ, η οποία είδε τους κόπους της να καταστρέφονται καθώς ακροδεξιοί κατέστρεψαν το περίπτερο που διατηρούσε. Η γυναίκα, συντετριμμένη, κλαίει με λυγμούς καθισμένη στο πεζοδρόμιο έξω από το διαλυμένο της κατάστημα ψιθυρίζοντας μέσα στο κλάμα της ότι είναι μητέρα 4 παιδιών και φοβάται για το πώς θα τα μεγαλώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ