Όλη η Κρήτη εκεί: Τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη, το χαμογελαστό παιδί από τον Άγιο Νικόλαο – Συντετριμμένα τα 9 αδέλφια του τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία (pics)

Όλη η Κρήτη εκεί: Τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη, το χαμογελαστό παιδί από τον Άγιο Νικόλαο – Συντετριμμένα τα 9 αδέλφια του τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία (pics)

Κηδεύεται ο 36χρονος Αντώνης που έχασε τη ζωή του τόσο απάνθρωπα, στο Λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο η κηδεία του Αντώνη Καργιώτη που τόσο βίαια και άδικα έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης όταν απωθήθηκε στον καταπέλτη στο Blue Horizon στον Πειραιά με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Η σορός του άτυχου 36χρονου βρίσκεται μέσα σε λευκό φέρετρο στον ιερό ναό από τις 11 το πρωί, αφού νωρίτερα είχε φτάσει με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων της κακοκαιρίας – Δύο ακόμα νεκροί

Λιποθύμησαν συγγενείς του στην εκκλησία

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr η αδελφή του και ο κουνιάδος του 36χρονου δεν άντεξαν και λιποθύμησαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες

Με την στεναχώρια φανερά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και με ένα πελώριο γιατί στα χείλη τους, όλοι όσοι βρίσκονται εκεί για τον Αντώνη επαναλαμβάνουν συνεχώς πως επρόκειτο για ένα καλόκαρδο παιδί με αγνή ψυχή, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που ποτέ δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι και που δεν του άξιζε αυτό το τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η οικογένεια του Αντώνη απαιτεί δικαιοσύνη

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του Αντώνη.

«Να μη βγουν από τη φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», είπε η αδελφή του, Ειρήνη, εκφράζοντας τον θυμό της για το πώς σκοτώθηκε ο 36χρονος.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα» λέει ο κουνιάδος του Αντώνη.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Κοντεύω να πέσω κάτω», έλεγε, κλαίγοντας, η αδελφή του 36χρονου.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου.

«Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», λένε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ