Κακοκαιρία Daniel: «Θύμα» των πλημμυρών και ο Ευθύμης Ρεντζιάς – 48 ώρες χωρίς ρεύμα και νερό, βούλιαξαν μετάλλια και φανέλες

Κακοκαιρία Daniel: «Θύμα» των πλημμυρών και ο Ευθύμης Ρεντζιάς – 48 ώρες χωρίς ρεύμα και νερό, βούλιαξαν μετάλλια και φανέλες

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησε η κακοκαιρία Daniel με τον ίδιο να λέει ότι έχασε «τις αναμνήσεις όλης της ζωής μου».

Η κακοκαιρία Daniel ξεσκεπάζει πολλές μικρές ιστορίερς από ανθρώπους που έχασαν σπίτια, χωράφια και πολλά άλλα. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς ήταν ένας από αυτούς όντας κάτοικος των Μεγάλων Καλυβίων.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, των Φιλαδέλφεια 76ερς και της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε για «στιγμές που δεν θέλει κανείς να ζήσει».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στους συγχωριανούς μου, που είδαν το βιός τους να χάνεται, αλλά και στους υπόλοιπους πλημμυροπαθείς του νομού μας και της Θεσσαλίας.

Κατανοώ απόλυτα την οργή και τον θυμό των συνανθρώπων μου, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόσο δούλεψαν νύχτα-μέρα οι Κώστας Αγοραστός, Χρήστος Μιχαλάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου όλα τα προηγούμενα χρόνια και πόσο άλλαξαν τη Θεσσαλία, κάνοντάς την Περιφέρεια πρότυπο, τα Τρίκαλα πρότυπο. Νομίζω χρειάζεται ψυχραιμία και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανοικοδόμησης για τη Θεσσαλία και τον τόπο μας».

Όταν ρωτήθηκε για τα μετάλλια, φανέλες από το ΝΒΑ και ομάδων της Ευρώπης που τίμησε, σκληρούς δίσκους υπολογιστών, δημοσιεύματα εφημερίδων που πλημμύρισαν, απάντησε: «Αυτό είναι τίποτα μπροστά στις ζωές που χάθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ