Μακελειό στη Λούτσα: Ο αιματηρός πόλεμος «Ντάλτονς» και «Ρεντ Κιτ» – Οι μαφιόζικες συμμορίες της Τουρκίας

Μακελειό στη Λούτσα: Ο αιματηρός πόλεμος «Ντάλτονς» και «Ρεντ Κιτ» – Οι μαφιόζικες συμμορίες της Τουρκίας

Στοιχεία που φαίνεται να λύνουν το μυστήριο γύρω από την πρωτόγνωρη για τα αστυνομικά χρονικά της Ελλάδας εκτέλεση έξι ατόμων σε ενέδρα θανάτου

Ο ανελέητος πόλεμος δύο σκληρών μαφιόζικων συμμοριών της Τουρκίας φαίνεται να βρίσκεται πίσω από το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα.

Από την μία πλευρά οι «εκτελεστές με τις μηχανές» ή «Ντάλτονς» και από την άλλη οι «Ρεντ Κιτ».

Εμφύλιος πόλεμος στην τουρκική μαφία

Και οι δύο συμμορίες με δεκάδες μέλη, δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών, στις εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου και σε κάθε άλλη παράνομη δραστηριότητα του υπόκοσμου.

Όπως όλα δείχνουν κάποια από τα 6 θύματα της Λούτσας συμμετείχαν στις δύο εκτελέσεις μελών της αντίπαλης συμμορίας σε Γαλλία και Τουρκία.

Και οι 6 ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να κρυφτούν γνωρίζοντας ότι είχαν γίνει στόχοι της αντίπαλη συμμορίας.

«Πήραμε εκδίκηση» – Το βίντεο των εκτελεστών

Μετά τη δολοφονία των 6 μελών των «Ντάλτονς η αντίπαλη συμμορία προχώρησε σε ανάρτηση ενός βίντεο, όπου παρουσιάζουν τις φωτογραφίες τους και βάζουν ένα Χ, πανηγυρίζοντας πως τους σκότωσαν και πήραν την εκδίκησή τους.

@redkitlerofficial #FERHATMARDİN #REDKİTLER #ersubuyuktunç #barışboyun #candalton #dltyoldaş #daltonlar #dlt #keşfet #keşfetteyizzz #infaztimi #İSTANBUL #YENİBOSNA #fyp ♬ orijinal ses – 🦅REDKİTLER🦅

Μάλιστα κάτω από τα πανηγυρικά βίντεο της αντίπαλης συμμορίας για την εκτέλεση στη Λούτσα υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν ότι οι εκτελεστές-δολοφόνοι είναι σερβικής καταγωγής.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι ήταν η εξαπλή δολοφονία ήταν αντίποινα, αφού οι «Ντάλτονς» είχαν κατηγορηθεί για τη δολοφονία και ενός έναντι συμβολαίου θανάτου και ενός Σέρβου μαφιόζου.

Η ενεργοποίηση της σερβικής μαφίας

Βάσει των παραπάνω, η δολοφονία του Σέρβου μαφιόζου από τους «Ντάλτονς» ήταν εκείνη που ενεργοποίησε το μακελειό στη Λούτσα σε συνεργασία με τους «Ρεντ Κιτ»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», 131 μέλη των «Ντάλτονς» είχαν επιχειρήσει να κάνουν επιδεικτική παρέλαση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης προτάσσοντας όπλα μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων τους.

Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας και τις συλλήψεις δεκάδων ατόμων ορισμένα μέλη της διέφυγαν στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ