Ανατροπή από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Αλλάζει απότομα ο καιρός! Προσοχή το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Για τις επόμενες 72 ώρες έρχεται…» (Vid)

Ανατροπή από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Αλλάζει απότομα ο καιρός! Προσοχή το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Για τις επόμενες 72 ώρες έρχεται…» (Vid)

Οι περιοχές που θα είναι αισθητή η μεταβολή του καιρού - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο μετωρολόγο

Απότομη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη καθώς θα έχουμε περισσότερη ψύχρα προς τη βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να κρούει καμπανάκι για τις επόμενες 72 ώρες. Παράλληλα, η Χριστίνα Σούζη τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουμε σιγά σιγά το καλοκαίρι.

Ίσως το απόγευμα σημειωθούν μερικές τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά τίποτα το αξιόλογο, ενώ η θερμοκρασία θα έχει μια μικρή άνοδο σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ με αυτό το καιρικό μοτίβο θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Η ιδέα του Μαρτίνεθ που έφερε… πίσω τον Μασούρα και τα δύο «επτάρια» που δείχνουν τη μεγάλη διαφορά

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται και στην Αττική με ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τον βοριά να περιορίζεται. Η θερμοκρασία στους 34 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι.

Ήπιες καιρικές συνθήκες και για την Θεσσαλονίκη με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές κατά τις μεσημβρινές ώρες. Ο υδράργυρος στους 32 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

«Προσοχή το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Για τις επόμενες 72 ώρες έρχεται…»
Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, έχουμε πολύ καλές ημέρες μπροστά μας με τη γνωστή θερμική αστάθεια να κάνει την εμφάνισή της την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αλλά κυρίως στη βόρεια Ελλάδα που θα δίνει κάποιες τοπικές μπόρες κατά τις απογευματινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου, με τον Σεπτέμβριο να θυμίζει δροσερό… Αύγουστο.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ