Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Κύμα ζέστης με 34άρια μέχρι το Σαββατοκύριακο – «Επιμένει» το καλοκαίρι

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Κύμα ζέστης με 34άρια μέχρι το Σαββατοκύριακο – «Επιμένει» το καλοκαίρι

«Απρόθυμο να παραδώσει τα ηνία το καλοκαίρι», αναφέρει για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.

Καλοκαιρινός θα παραμείνει ο καιρός έως τα τέλη της εβδομάδας και με κύρια χαρακτηριστικά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ανέφερε ο έμπειρος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος έγραψε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook το εξής: «Απρόθυμο να παραδώσει τα ηνία το καλοκαίρι μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Αρκετά πιο εναρμονισμένο με την εποχή δείχνει το σκηνικό του καιρού από βδομάδα. Έντονο δείχνει, φίλες και φίλοι, το θερμό κύμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη αλλά και κατά τόπους πολύ υψηλές θερμοκρασίες (τοπικά στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές και πάνω από 33 με 34 βαθμούς Κελσίου) για την περίοδο που διανύουμε! Σημαντική δείχνει να είναι και η “συνεισφορά” της αυξημένης υγρασίας” στη δυσφορία που θα προκύψει!

Όσον αφορά στο νέο βαρομετρικό χαμηλό που τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα πλέον δείχνουν να σχηματίζεται στη νότια Ιταλία και στα δυτικά της χώρας μας από βδομάδα και κυρίως το διήμερο 25 με 26 Σεπτεμβρίου, η ακριβής θέση του θα είναι αυτή που θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων (βροχών-καταιγίδων) που – με τα σημερινά στοιχεία – δείχνουν να εντοπίζονται στα δυτικά και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα πλην της Θράκης. Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ