Τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. ο Καμμένος γιατί του πήραν τη φρουρά

Τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. ο Καμμένος γιατί του πήραν τη φρουρά

Ο Πάνος Καμμένος είδε τη φρουρά του να μειώνεται και τηλεφώνησε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να πιέσει.

Επίθεση εναντίον της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, εξαιτίας της απομάκρυνσης της φρουράς του.

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός είχε φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο την είδε να μειώνεται στο πλαίσιο της αποδέσμευσης αστυνομικών από την φύλαξη επισήμων και στόχων.

Μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιστροφή 2.500 αστυνομικών στο πεδίο, η φρουρά του κ. Καμμένου μειώθηκε κατά τρεις αστυνομικούς, ενώ ο ίδιος ζητούσε παρουσία περιπολικού έξω από την οικία του όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό δεν πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια κύριε αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

Το τηλεφώνημα στον αρχηγό

Από τα πυρά του κ. Καμμένου δεν γλίτωσε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας –που ανήρτησε φωτογραφία στο πλευρό του Ευάγγελου Αποστολάκη και μίλησε για… αφουμιγκέισον σε πολιτικό σχηματισμό από έμπειρο ναυτικό, τον κατηγορεί για «νταβατζιλίκια», τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι «πολύ παλιός» για τέτοια πράγματα.

Ωστόσο, στο στόχαστρο του στελέχους της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρέθηκε και ο υπασπιστής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, το συγκεκριμένο πρόσωπο απάντησε στην κλήση του Πάνου Καμμένου για την παράταση της φρούρησής του, λέγοντας ότι η εντολή Μητσοτάκη θα εφαρμοστεί σε όλους, κάτι που δυσαρέστησε τον πρώην πολιτικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ