Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν

Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης γνωστός και ως Χάρρυ Κλυνν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ειδικά μετά τον χαμό του γιου του, Νίκου Τριανταφυλλίδη τον Ιούνιο του 2016.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έπαθε κρίση το βράδυ της Κυριακής και ο οργανισμός του δεν άντεξε. Ο Χάρρυ Κλυνν αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη.

Ήταν γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί.

Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα και ειδικά τις δεκαετίες 70 και 80 έκανε θραύση με τις εμφανίσεις του. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και φυσικά κανείς δεν ξεχνά τους χαρακτήρες που υποδύθηκε γράφοντας ιστορία.

Δεν είναι τυχαίο πως οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις κάνουν τα «μηχανάκια» της AGB να χτυπήσουν κόκκινο και η εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης, δίνει στον Χάρρυ Κλυνν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας.

Ο Γιώργος Οικονομίδης ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Χάρρυ Κλυνν στα πρώτα βήματα της καριέρας του και ο αγαπητός κωμικός θα κάνει αξέχαστες παραστάσεις στο Άλσος, στο πεδίο του Άρεως.

Ο Χάρρυ Κλύνν γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1940 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και οι γονείς του, Νίκος και Κυριακή Τριανταφυλλίδη ήταν πρόσφυγες. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μέσα στην φτώχεια και γι’ αυτό χρειάστηκε να βγει στο μεροκάματο σε ηλικία μόλις πέντε ετών.

Όπως προαναφέραμε αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο και ήταν φανατικός οπαδός του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε διοικητικό στέλεχος της ιστορικής ομάδας και βοήθησε σημαντικά τον Απόλλωνα, σε εποχές που ήταν στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως είχε καυστικό λόγο απέναντι στα πολιτικά δρώμενα και σε πολλές περιπτώσει ασκούσε σκληρή κριτική, με Αριστοφανικό λόγο. Οι δίσκοι και οι κασέτες του δεν έλειπαν από κανένα ελληνικό σπίτι τις δεκαετίες του 70 και του 80 και κάθε νέα προσπάθεια του Χάρρυ Κλυνν ήταν σίγουρα επιτυχία. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη.

HarryKlynnB

HarryKlynnC

HarryKlynnA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ