Κοντονής: Απαράδεκτες και καταδικαστέες οι πρακτικές βίας

Κοντονής: Απαράδεκτες και καταδικαστέες οι πρακτικές βίας

«Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας», σημειώνει ο Σταύρος Κοντονής με αφορμή την έφοδο μελών του Ρουβίκωνα  στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και την επίθεση της οργάνωσης σε συμβολαιογραφείο. Ο κ. Κοντονής επισημαίνει ότι «επιθέσεις και δολιοφθορές όπως αυτή εναντίον […]

«Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας», σημειώνει ο Σταύρος Κοντονής με αφορμή την έφοδο μελών του Ρουβίκωνα  στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και την επίθεση της οργάνωσης σε συμβολαιογραφείο.

Ο κ. Κοντονής επισημαίνει ότι «επιθέσεις και δολιοφθορές όπως αυτή εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή αυτή εις βάρος συμβολαιογράφου, αποτελούν ενέργειες προσβολής των δημοκρατικών θεσμών».

Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναφέρει ότι «οι δημόσιοι και δικαστικοί λειτουργοί δεν θα πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές, συνεχίζοντας να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους».

RouvikonasStE


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ